Contact

Afin siberian - HONEYBERRY - Lonicera Caerulea

Învăţă să faci profituri mari şi constante dintr-o plantă rustică, un arbust care necesită minim de efort, de îngrijire sau muncă, dar care oferă o recoltă bogată, an de an, pe durata a zeci de ani!

  • Ai crezut că agricultura nu e rentabilă?
  • Crezi că e neapărată nevoie de un sol bogat pentru a avea recolte mari?
  • Crezi că toate plantele necesită multă muncă, fertilizare şi tratamente chimice intense?
  • Credeai că pentru a face bani mulţi trebuie investiţii foarte mari?

Începe să cultivi plante rustice, rezistente, nepretenţioase, care dau recolte anuale, pe termen foarte lung!

După 2-3 ani de îngrijire minimă, planta produce fără intervenţia ta!

Singura ta grijă va fi să lucrezi 1-2 luni în sezonul de recoltare şi să încasezi banii pe fructe şi pe noile plante care cresc de la sine!

Tot ce ai de făcut este să te orientezi către cultura potrivită, din soiurile potrivite, şi să începi cât mai repede! Natura va face restul! Iar faptul că vei fi printre primii de pe piaţă îţi va asigura un venit maxim în următorii 10-20 de ani! Plus un venit bun şi constant în următorii 50 de ani!

E ca şi cum investeşti banii tăi într-o afacere cu dobândă de 200% anual! Pentru fiecare leu investit la început, vei câştiga minimum 2-3-4 lei anual (producţia începe în 2-3 ani de la plantare, şi creşte constant)!

Dacă ai decis să:

  • investeşti timp şi efort în cultivarea arbuştilor fructiferi
  • dispui de un teren îngrădit (sau ai posibilitatea de a îngrădi terenul)
  • ai un minimum de capital pentru pregătirea terenului, cumpărarea plantelor şi îngrijirea lor în primii 2-3 ani Atunci poţi începe chiar acum! Ofer consultanţă, şi o primă discuţie gratuită despre oportunităţile existente. Şedință gratuită